Про благоустрій територій та кладовищ, написання інвестиційних проектів, щоквартальне звітування, підговку до Дня Перемоги та інші робочі питання розглядались на черговій нараді при сільському голові 22.04.2019 року.

Дата: 23.04.2019 15:03
Кількість переглядів: 540

На черговій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, обговорювались благоустрій територій, кладовищ перед Великодніми святами та провідною неділею; підготовка до Дня Перемоги; електрифікація вул. Нова у с.Острівок.

Було заслухано щоквартальні звіти начальника управління фінансів та бухгалтерського обліку про підсумки виконання бюджету сільської ради за результатами І кварталу 2019 року; звіт юриста про стан роботи із звернень громадян; звіт директора Зимнівського ВУЖКГ про роботу управління, а також звіт державного реєстратора про роботу за 6 місяців.  

Сільський голова розповів про участь у навчальному візиті до Польщі та необхідність активної роботи по підготовці інвестиційних проектів та інвестиційного паспорта з метою залучення інвестиції для розвитку громади.

Окремо очільник громади похвально вирізнив наведення порядку на кладовищі у с.Селець, що є прикладом для наслідування по інших населених пунктах громади.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про хід навчальної програми «Школа 3:0 Об’єднані громади»; про бездомних собак у с.Микуличі; про грейдерування доріг за залученням фермерів-одноосібників та фермерських господарств; про взаємодію ЦНАПу з Зимнівським ВУЖКГ по стягненню заборгованості по комунальних платежах; про очищення річки Свинарейка у с.Житані; про встановлення зупинок у с. Селець, Бубнів, Горичів; про знак «Льотниче»; про проведення нарад адміністраторів ЦНАПу з державним реєстратором та інші.

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь