Про пеню на заборгованість з комунальних послуг, право на припинення надання послуг та вимогу вчасно здійснювати розрахунки за надані комунальні послуги Зимнівським ВУЖКГ.

Дата: 15.05.2019 11:10
Кількість переглядів: 583

01 травня 2019 року набув чинності Закон України "Про житлово-комунальні послуги", який передбачає нарахування пені за несвоєчасну сплату послуг у розмірі 0,01% від суми боргу за кожен день прострочення, а також низку інших важливих змін.

Зокрема, він запускає ринок житлово-комунальних послуг, встановлює чіткі правила взаємовідносин між споживачами та надавачами послуг, дає споживачам механізм захисту своїх прав.

Зимнівське ВУЖКГ є виконавцем послуг з централізованого водопостачання та водовідведення та вивезення ТПВ на території Зимнівської громади.

Станом на 01.05.2019 року  населення заборгувало перед комунальним підприємством  понад 70 тис. грн. і ця заборгованість негативно впливає на фінансову спроможність управління належно виконувати свою роботу.

 

Звертаємо особливу увагу на праві виконавця послуг у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги протягом 30 днів із дня отримання споживачем попередження від виконавця, обмежити (припинити) надання відповідної послуги споживачу.

 

Тому з метою недопущення вжиття радикальних заходів Зимнівським ВУЖКГ до боржників по оплаті за послуги з водопостачання та вивезення сміття, просимо добровільно  сплатити заборгованість та в подальшому вчасно здійснювати розрахунки за надані комунальні послуги Зимнівським ВУЖКГ.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь