Нарада з Зимнівським ВУЖКГ

Дата: 14.05.2019 11:11
Кількість переглядів: 512

Сьогодні на щомісячній нараді у сільського голови Католика В.А. зібрались керівництво та працівники Зимнівського ВУЖКГ, за присутності  начальника управління фінансів та бухгалтерського обліку та юриста сільської ради.

В ході наради було заслухано інформацію головного бухгалтера комунального підприємства про стан фінансових розрахунків управління на 01.05.2019року. Багато господарських питань діяльності досі залишають невирішеними у зв’язку з відсутністю фінансової спроможності.  

У зв’язку з набуттям чинності Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та внесенням змін до багатьох нормативно-правових актів у сфері регулювання житлово-комунальних послуг, тарифів та правил у сфері надання відповідних послуг з 01 травня 2019 року, які були озвучені юристом, обговорювалась необхідність перезаключення договорів з урахуванням прийнятих нововведень.  

Окремий аналіз було проведено стосовно заборгованості серед споживачів з водопостачання та вивезення ТПВ та вирішено активізувати роботу касирів зі збору плати серед боржників з числа населення та суб’єктів господарювання.

 

Тому закликаємо усіх споживачів послуг, що надаються Зимнівським ВУЖКГ, з метою отримання належних, якісних та безперебійних послуг з водопостачання та вивезення ТПВ вчасно здійснювати оплату за надані комунальні послуги. 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь