Сьогодні у сільського голови Католика В.А. зібрались голова Устилузької міської ради Поліщук В.Р. та Зарічанської сільської ради Пальонка І.А. для обговорення пропозицій до проекту договору про співробітництво територіальних громад.

Дата: 27.05.2019 15:39
Кількість переглядів: 1197

Зимнівським сільським головою у грудні 2018 року було ініційовано співробітництво територіальних громад у сфері соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району у формі реалізації спільних проектів, що передбачає координацію діяльності суб’єктів співробітництва та акумулювання ними на визначений період ресурсів з метою спільного здійснення відповідних заходів.

На даний час тривають переговори щодо досягнення домовленостей з ключових питань.

В недалекому майбутньому планується втілити декілька проектів в рамках міжмуніципального співробітництва між об’єднаними територіальними громадами Володимир-Волинського району, як співзасновниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь