Візит сільського голови Католика В.А. з членами Правління та Ради Асоціації об’єднаних територіальних громад до Польщі

Дата: 06.06.2019 12:24
Кількість переглядів: 801

Триває тижневий робочий візит членів Правління та Ради Асоціації об’єднаних територіальних громад до Польщі, участь у якому бери Зимнівський сільський голова і голова Волинського відділення Асоціяції ОТГ Католик В’ячеслав Артурович.

Його головною метою є вивчення діяльності асоціацій органів місцевого самоврядування та принципів функціонування та завдань місцевого самоврядування країни.

Перша зустріч української делегації була присвячена ознайомленню із можливими формами співпраці асоціацій органів місцевого самоврядування та Уряду.

Друга зустріч про те, як функціонує Союз сільських ґмін у Польщі, говорили члени Правління та Ради Асоціації ОТГ із Станіславом Ястшембським, членом Правління Союзу сільських ґмін, війтом ґміни Длугосьодло, під час зустрічі, яка відбулась у рамках ознайомчого візиту до Польщі.

Також організували екскурсію на водоочисні споруди, станції переробки сміття, станцію пожежної охорони, навчально-виховний заклад та дитячий садок.

У ґміні Закшев українська делегація відвідала кілька об’єктів, які були побудовані за підтримки Місцевої групи дій «Разом до Радомки» (6 муніципалітетів), а саме: пекарню ВАЦИН, неймовірної краси сільський історичний парк Тачув, гмінний Центр інформацій освіти та культури та овочеве господарство – Пштицький перець.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь