Благоустрій територій, заміна водопроводу у с.Когильне, операція «Урожай-2019», підготовка до «Паняночки Зимнівської ОТГ»: ці та ряд інших питань обговорювались на черговій нараді при сільському голові.

Дата: 11.06.2019 12:19
Кількість переглядів: 761

10 червня сільський голова Католик В.А. з старостами, керівниками відділів та спеціалістами, керівниками комунального підприємства та Територіального центру провів чергову нараду.

Під час засідання було обговорено питання благоустрою територій, зокрема обкошення територій біля установ комунальної власності, ліквідацію проривів, ремонт каналізаційної системи у с.Льотниче та про електрифікацію нових житлових масивів. Також сільський голова наголосив на необхідності завершення ремонтних робіт по заміні водопроводу у с.Когильне та підготовці приміщення та умов проживання поліцейського громади.  

Заступник сільського голови Поліщук В.В. доповів усім присутнім про операцію «Урожай-2019» та заходи, що плануються здійснити в рамках даної програми, а саме про необхідність проведення зборів фермерів за участі представників ДФС, а також проінформував про планові командно-штабні навчання з питань цивільного захисту.

Керівник «Центру культури та дозвілля» Оцалюк Л.М. розповіла про активну підготовку до проведення свята «Паняночка Зимнівської ОТГ».

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про результати навчальної програми для ОТГ «Школа 3.0 Об’єднані громади»; про оплату за навчання дітей громади у закладах освіти м.Володимира-Волинського; про закупівлю шкільних дошок на новий навчальний рік; про підготовку документації для продажу права оренди земельних ділянок на аукціонах; про заходи для ліквідації заборгованості населення за послуги водопостачання перед Зимнівським ВУЖКГ та про плани щодо святкування днів сіл у червні-липні.

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь