Створи сім’ю, збережи життя!!!

Дата: 24.06.2019 13:21
Кількість переглядів: 371

Дитині для повного та гармонійного розвитку потрібно зростати в сім’ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Цю просту істину знає кожен, як і те, що не повинно бути одиноких і обділених долею дітей. Та, на жаль, вони є. Ці діти чекають свого щастя і мріють про повноцінну сім’ю.

В Україні останніми роками набувають поширення такі сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. Доброта та любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

Саме для забезпечення прав та створення сприятливих умов для всебічного розвитку дитини, створюються сім’ї патронатних вихователів.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітації дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками складних життєвих обставин.

Патронат є альтернативою державним інтернатам та притулкам. Створити сім’ю патронатного вихователя – це не тільки можливість врятувати чиюсь сім’ю, але й можливість вирішення проблеми власного працевлаштування з достойною грошовою винагородою.

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту . Нести персональну відповідальність за життя та збереження здоров’я дитини, тимчасово влаштованої до сім’ї патронатного вихователя, її фізичний та психічний стан, дотримуючись конфіденційності інформації про дитину та її батьків.

Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. Сімейний патронат допомагає дітям, чиї батьки деякий час не можуть опікуватися ними в силу різних життєвих обставин.

Якщо ви добра людина та небайдужа до долі дітей, які залишилися без батьківського піклування звертайтесь до Відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради за адресою: с.Льотниче, вул.Перемоги, 38, або за телефоном: 2-37-14.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь