Коротко про нараду при сільському голові

Дата: 25.06.2019 16:31
Кількість переглядів: 420

На черговій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 24.06.2019 року, обговорювались питання благоустрою територій, ліквідації проривів системи водопостачання, заміна водопроводу та проект на водопостачання масиву Зимне 1.

Заступник сільського голови Поліщук В.В. доніс до відома присутніх необхідність ремонту моста у с.Фалемичі та потребу у матеріалах, що відповідно було погоджено, а також про стан підготовки приміщення та умов проживання для поліцейського громади.

Керуюча справами Матвейчук А.М. поділилась інформацією про захід організований Асоціацією ОТГ для керуючих справами, який відбувся 21 червня у м.Києві; питаннями, що обговорювались, планами та пропозиціями для роботи з всеукраїнського форуму.

Про «Творчий звіт Будинку культури с.Бубнів» розповіла керівник «Центру культури та дозвілля» Оцалюк Л.М.. Аналогічні заходи впродовж найближчого часу організовуватимуться по усіх Будинках культури громади в рамках плану роботи «Центру культури та дозвілля».

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про встановлення зупинки у с.Фалемичі та знаків «Маркостав», «Льотниче» та «Зимне»; про управління спадщиною по земельних ділянках; про сплату податків ТОВ РВПГМІТ; про підготовку документації для продажу права оренди земельних ділянок на аукціонах; про написання проектів та участь у різних програмах; про проведення нарад; про наповнення інформації на сайт.  

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь