Житлово-комунальні проблеми, сплата земельного податку, підготовка шкіл до початку навчального року та хід організації Дня громади – основні питання, що обговорювались на черговій нараді при сільському голові.

Дата: 28.08.2019 10:09
Кількість переглядів: 422

На нараді при сільському голові Католику В.А. 27 серпня за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, обговорювались ремонт та грейдерування доріг, ремонт моста та дороги у с.Фалемичі, приведення до належного стану в?їздних знаків до населених пунктів, фарбування дитячих майданчиків.  

Окрему увагу приділено питанню нарахування та сплати земельного податку та орендної плати за землю, встановлення єдиного розміру орендної плати для орендарів, про що доповідала начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності Горбунова Л.І.

Директор Зимнівського ВУЖКГ повідомив про необхідність придбання змінних насосів для водонапірних башень та про необхідність підняття тарифів на вивезення побутових відходів.

Начальник гуманітарного відділу Гус О.П. доповіла про підготовку до свята 1 Вересня та функціонування школи мистецтв як закладу позашкілля громади.

Так як наближається проведення Дня громади та районного фестивалю «Коровай-сузіря», то методистом «Центру культури та дозвілля» Терьохіним Д.Ю. було озвучено заходи, що здійснюються в процесі підготовки до даних свят.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема про зрізку дерев у с.Бубнів; про стан об’єктів цивільного захисту; про створення ОСББ у с.Льотниче; про доопрацювання редакції Статусу; про працевлаштування по контракту педагогічних працівників та інше.

В рамках запровадженого звітування роботи працівників та відділів сільської ради, на даній нараді свою роботу аналізували секретар ради Вишняк Л.С. та начальник ВОЗ Юрчук С.М.   

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам, визначено терміни їх виконання та наголошено на відповідальності у разі невиконання доручень.   

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь