Виїзні прийоми у с.Шистів та с.Фалемичі

Дата: 05.09.2019 15:48
Кількість переглядів: 708

04 вересня сільський голова Католик В.А. провів виїзний прийом громадян з особистих питань у с.Шистів та с.Фалемичі згідно затвердженого графіку.

У с.Шистів, доповівши про вирішені питання з попередніх прийомів та «проінспектувавши» зроблений ремонт дороги, очільник громади повідомив, що у найближчий час буде замінено лампи у світильниках. Найбільше місцевих мешканців, присутніх на прийомі, турбує відновлення усіх рейсів по маршруту №10Б «Військове містечко – центр – с.  Шистів», який здійснює ПП Тищук М.М., оскільки з початком навчального року є потреба у доїзді дітей до школи.

У с.Фалемичі сільський голова проконтролював виконання ремонтних робіт по заміні вікон у місцевому ФАПі, дав доручення по встановленню відкосів. Також було зауважено щодо необхідності зрізання двох аварійних тополь.

По порушених питаннях сільський голова надав відповідні доручення на виконання спеціалістам сільської ради.    

Окрім того, у переддень до виїзного прийому, Католик В.А. зустрівся з представником ТОВ «Птахокомплекс «Губин» Мартинюком Д.В. щодо ремонту дороги  у с.Фалемичі по вул. Залізничній, було оцінено обсяг необхідних ремонтних робіт, орієнтовну потребу щебеню та домовлено про оплату щебеню Птахокомплексом  «Губин», а сільська рада бере на себе зобов’язання по забезпеченню техніки для виконання даних робіт.

Окремі збори за участі місцевих жителів також відбулись у вівторок щодо ремонту моста у с.Фалемичі, де було визначено перелік необхідних ремонтних робіт, розприділено участь місцевих жителів, визначено потребу у матеріалах та фінансах. Дані ремонтні роботи планується розпочати найближчим часом.   

 

 

 

 

 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь