Підготовка установ комунальної власності до осінньо-зимового періоду 2019-2020 року, сплата земельного податку та орендної плати, заходи з благоустрою та підготовка до фестивалю громади – основні питання, що обговорювались на черговій нараді 23.09.20

Дата: 23.09.2019 13:34
Кількість переглядів: 387

На нараді при сільському голові Католику В.А. 23 вересня за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, обговорювались підготовка робіт господарського комплексу та його сталого функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 років та утеплення башень;  заходи з благоустрою населених пунктів, а саме прибирання зупинок громадського транспорту та в’їзних знаків; виявлення безхазяйних будинків та земельних ділянок.

Особливу увагу звернено також на обов’язковість укладення договорів про надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами та проведення спеціалістами – землевпорядниками рейдів по перевірці укладання жителями та суб’єктами господарювання договорів про надання послуг з поводження з побутовими відходами з Зимнівським ВУЖКГ; винесення попереджень у формі припису у разі відсутності договорів, а у разі невиконання вимог припису – про притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності згідно КпАП України.

Також було обговорено заходи, спрямовані на виявлення,  попередження та недопущення фактів диверсійних актів чи проведення розвідувальної діяльності з боку іноземців чи підозрілих осіб та у інших випадках, які б свідчили про можливе вчинення диверсійних актів та проведення розвідувальної діяльності.

Окрему увагу приділено  сплаті земельного податку та орендної плати за землю, про що доповідали спеціалісти відділу земельних ресурсів та комунальної власності.

Про активну підготовку до фестивалю громади розповіла усім присутнім директор «Центру культури та дозвілля» Оцалюк Л.М., яка ознайомила з програмою  усіх присутніх, акцентувала також увагу на основних незавершених завданнях.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема про виконання доручень; про включення/виключення вуличного освітлення; про ремонт вул. Нової у с.Льотниче; про підсипання дороги у с.Бубнів; про збір картоплі на лікувальні установи; про виготовлення дозволів на спецводокористування у с.Микуличі; про технічний огляд шкільного автобуса школи с.Хмелівка; про прийняття до комунальної власності спільних установ району; про написання проектів та участь у різних програмах, активізацію проектної діяльності; про наповнення інформації на сайт.  

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам, визначено терміни їх виконання та наголошено на відповідальності у разі невиконання доручень.   

 

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь