Про перереєстрацію громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку при виконавчому комітеті Зимнівської сільської ради

Дата: 28.10.2019 08:57
Кількість переглядів: 570

У відповідності до Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Зимнівської сільської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Зимнівської сільської ради від 24.06.2019 року №48 та п. 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради  від 11 грудня 1984р. №470, виконавчий комітет Зимнівської сільської ради щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані. Виявлені зміни вносяться в облікові справи громадян, книгу обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання жилих приміщень. Перереєстрація здійснюється на підставі заяв громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Зимнівської сільської ради.

Тому враховуючи вищевикладене, повідомляємо осіб, які перебувають на квартирному обліку про необхідність подання у період з 01 жовтня до 1 грудня 2019 року до виконавчого комітету Зимнівської сільської ради документи для перереєстрації.

Ознайомитись з переліком необхідних документів та подати документи можна у адміністративному приміщенні сільської ради за адресою: вул.Миру, буд.2, каб. 5, с.Зимне з понеділка до п’ятниці з 8.00 год д 17.15 год. Телефон для довідок – 95190.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь