Відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг Зимнівської сільської ради

Дата: 15.01.2020 11:34
Кількість переглядів: 1017

Завдяки децентралізації влади та об’єднанню громад постійно розширюються повноваження і можливості органів місцевого самоврядування. Інтеграція надання адміністративних послуг - дуже важливий компонент пакету реформ з децентралізації. Головне у цьому своєчасне, повне та якісне надання адміністративних послуг населенню.

Наприкінці 2019 року, для покращення роботи з надання адміністративних послуг, яких на сьогодні налічується уже 127, у Зимнівській сільській раді оновили приміщення та отримали нове обладнання і комп'ютерну техніку, як учасники Програми "U-LEAD з Європою". І уже оновлений ЦНАП почав свою роботу з 28 грудня 2019 року.

Як кожна сім’я радіє збудованій власній оселі, так і ця оновлена адміністративна будівля має надзвичайно важливе значення для об’єднаної громади. Ідея створення ЦНАПу та задум реконструювати будівлю належала Голові нашої сільської ради – В’ячелаву Католику.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою». «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь