Про прийом у с.Нехвороща та с.Хмелів 13.02.2020

Дата: 13.02.2020 09:10
Кількість переглядів: 551

Сільський голова Католик В.А. здійснив виїзний прийом громадян у с.Нехвороща та с.Хмелів за участі спеціаліста-землевпорядника Процюка М.О., юриста Новицької О.Є. та місцевих депутатів по одномандатних округах від даних населених пунктів.

Спільне питання, що турбує жителів цих сіл, це функціонування місцевих ФАПів, встановлення та дотримання раціонального графіку роботи фельдшерам відповідно до посадових окладів, а також організація виїзних прийомів на місцях лікарями – педіатрами та лікарями загальної практики сімейної медицини Березовичівської амбулаторії, з якими місцеві жителі укладали декларації.

Озвучені потреби щодо ремонту та підсипання окремих ділянок комунальних доріг взяті до відома сільським головою, більше того – оглянутий був відразу їх стан і з настанням належних погодніх умов здійснюватиметься в межах наявних коштів відповідний ремонт першочергових доріг.

Окремі зауваження стосувались перебоїв у роботі вуличного освітлення, тому вирішенням проблем у роботі відповідних приладів та автоматів займеться у найближчий час Зимнівське ВУЖКГ, а також буде здійснено встановлення додаткових світильників, враховуючи побажання жителів.

Окрім спільних питань благоустрою та медицини, у с.Нехвороща за допомогою щодо ремонту місцевої церкви звернувся її настоятель, озвучуючи прохання релігійної громади. Окрім незначної матеріальної допомоги на придбання будівельних матеріалів, що може виділити сільська рада, сільський голова запропонував сприяння від ради щодо звернення за фінансовою підтримкою на здійснення ремонту та збереження будівлі до Волинської ОДА так як ця церква є пам’яткою архітектури.

Фото без опису


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь