Коротко про нараду 17.02.2020 року

Дата: 17.02.2020 18:15
Кількість переглядів: 442

17 лютого на черговій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, обговорювались питання благоустрою територій, заборгованості по земельному податку та орендній платі, встановлення ставок податків до 1 липня згідно процедури регуляторної діяльності; зміни у законодавстві щодо закупівель.

Ряд окремих проблемних питань було обговорено з начальником Зимнівського ВУЖКГ, так як мають місце нарікання місцевих жителів щодо невчасних ліквідацій проривів системи водопостачання та невдоволення керівництва сільської ради в цій частині, а також щодо забезпечення стабільного функціонування системи вуличного освітлення.

Так, було розплановано роботу комунального підприємства за погодженням з сільським головою та старостами на цей тиждень з метою усунення найчерговіших проблем.

Начальник ЦНАПу згідно плану нарад прозвітувала про роботу у 2019 році. Зокрема, станом на сьогодні сільський ЦНАП надає уже 127 послуг, постійно проводиться запровадження нових послуг. Для зручності оплати за адміністративний збір у с.Зимне встановлено термінал при ЦНАПі.

Стосовно інших питань життєзабезпечення сільської ради, які розглядались на даній нараді, надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь