Сплатіть за надані послуги!

Дата: 20.02.2020 11:36
Кількість переглядів: 761

Зимнівська сільська рада звертається до усіх жителів громади!

Станом на 01 лютого 2020 року заборгованість населення перед Зимнівським ВУЖКГ за послуги з централізованого водопостачання холодної води становить 59,1 тис. грн.  та 22,4 тис. грн. – за вивезення побутових відходів.

Ця сума боргу є досить значною та призводить до заборгованості комунального підприємства перед іншими підприємствами, а саме за електропостачання, відкачування нечистот, придбані запчастини, матеріали, паливо, а також зі сплати обов’язкових платежів, заробітної плати, податків та зборів.

Тому з метою недопущення повної фінансової збитковості та відключення Зимнівського ВУЖКГ від електропостачання, що в свою чергу матиме припинення роботи вуличного освітлення, вивезення побутових відходів та водопостачання населених пунктів громади, наполегливо просимо розрахуватись з заборгованістю та в подальшому вчасно здійснювати оплату за надані послуги.

Додатково повідомляємо, що Зимнівське ВУЖКГ звертатиметься до суду щодо боржників стосовно примусового стягнення заборгованості і при цьому на боржників, крім основної суми боргу, будуть додатково покладені значні фінансові витрати зі сплати судового збору та виконавчого збору у разі примусового виконання рішення суду.  

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації та громадську свідомість.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь