Увага! Карантин!

Дата: 14.03.2020 10:30
Кількість переглядів: 605

З 12 березня по 03 квітня 2020 року (включно), терміном на 3 тижні припинено навчально-виховний процес в дошкільних, позашкільних, спортивних закладах та закладах загальної середньої освіти Зимнівської сільської ради, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня, якою запроваджено на території країни низку карантинних заходів. Також обмежено проведення масових заходів, концертів, конференцій, навчальних та розважальних, спортивних заходів для населення, в тому числі в закладах культури та спорту.

У дітей не канікули! Шановні батьки! Обмеження навчального процесу не означає, що у дітей канікули, і вони можуть перебувати у розважальних закладах, клубах чи інших громадських місцях. Але бажано, щоб діти були вдома або гуляли на свіжому повітрі, уникаючи місць масового скупчення людей.

Закликаю вчителів та учнів знайти альтернативу традиційному навчанню. Можливо, проводити навчання дистанційно, налагодивши навчальний процес з використанням інформаційних технологій, що допоможе не тільки не переривати освітній процес під час карантину, а й додатково створить можливості отримати досвід застосування нових навчальних методик та практик. Особливо принциповим це питання є для старшокласників, яким необхідно складати ЗНО та вступати до вищих навчальних закладів у поточному році.

Шановні керівники підприємств, установ і організацій та всі роботодавці! Прошу усіх віднестися з розумінням до рішення про запровадження карантину. Забезпечити своєчасне і повне проведення профілактичних і протиепідемічних заходів, та максимально врахувати потреби Ваших працівників, які мають діток дошкільного віку чи дітей початкових класів. По можливості, прохаю відкоригувати графіки роботи, скоротити тривалість робочого дня для таких працівників, тощо.

Жителі та гості, що знаходяться на території Зимнівської громади! Закликаю дотримуватися рекомендацій лікарів та правил особистої гігієни, а також при виявленні симптомів інфекції мінімізувати чи зовсім обмежити контакти з іншими людьми і в жодному разі не займатися самолікуванням.

Будьте свідомими та відповідальними, бережіть своє здоров’я, здоров’я своїх дітей та своїх земляків. Сподіваюсь, що разом з Вами нам вдасться уникнути поширення недуги.

З повагою,

Зимнівський сільський голова                                           В'ячеслав Католик       

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь