Нова амбулаторія у с. Зимне

Дата: 18.05.2020 09:29
Кількість переглядів: 1021

В рамках програми «Доступна, якісна медицина у сільській місцевості» у с. Зимне реалізувався проєкт «Нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вул. Миру в с. Зимне Володимир-Волинського району Волинської області». 


Ще у 2018 році уряд запланував здійснити конкретні заходи щодо підвищення рівня медицини на сільських територіях. Первинна медицина на селі мала бути якнайшвидше реформована, якість медичної послуги наближена до людини й мати зовсім іншу якість. Саме таку мету мала ініціатива «Доступна, якісна медицина у сільській місцевості».


15 травня 2020 року відбулась перевірка стану нової амбулаторії виїзною комісією у складі: підрядника Михайла Шепелика, сільського голови В’ячеслава Католика та головного лікаря ЦПСМД Катерини Чубок. Було оглянуто початковий стан будівлі, вивчені деякі зауваження комісії. Напрацьована подальша робота.
Також хочемо повідомити, що у 2020 році планується реконструкція Льотничівського ФАПу під амбулаторію. І уже на 2021 рік Зимнівська ОТГ буде забезпечена якісною диспансеризацією  в сільській місцевості.


---


Диспансеризація — метод медичного обслуговування населення, який передбачає активне виявлення захворювань на ранніх стадіях, нагляд за певними групами хворих з метою забезпечення їх життєдіяльності та працездатності, проведення оздоровчих заходів, обов'язкові медичні огляди деяких категорій населення тощо.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь