Коротко про виїзний прийом громадян Католиком В.А. 21.10.2020 року

Дата: 23.10.2020 12:28
Кількість переглядів: 473

21 жовтня сільський голова В’ячеслав Артурович провів виїзний прийом громадян по населених пунктах Льотничівського старостинського округу.

Проблемами, які озвучують місцеві жителі,  насамперед є ремонт доріг, по яких здійснюють перевезення важкогабаритні вантажівки, що призводять до псування дорожнього покриття через рух відповідного транспорту. Також жителі Льотничівського старостинського округу просять здійснити грейдерування вулиць у населених пунктах. Населення цікавить питання у сфері житлово- комунального господарства а саме здійснення зрізки аварійних дерев у громадських місцях, та розчищення кущових насаджень.

Болючим питанням для жителів є відсутність маршрутного таксі у населених пунктах, та несправне освітлення вулиць у пізню пору доби.

Сільський голова В’ячеслав Артурович відвідав ФАПи, Будинки культури, клуби, школи та оглянув стан комунальних та місцевих доріг.

Усі озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання, деякі – будуть направлені за належністю. Про результати вирішення питань, які потребують додаткового часу або фінансового ресурсу для виконання, місцеві жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів.

Так як закінчується рік, сільський голова окремо прозвітував про виконану роботу у кожному населеному пункті та загально по старостинському округу.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь