Оголошення про обговорення детального плану території в селі Льотниче

Дата: 09.11.2020 11:48
Кількість переглядів: 386

 

Згідно з ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 555 від 25.05.2011, Зимнівська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту детального плану території (ДПТ) кварталу житлової та громадської забудови в районі вулиці Шкартальна в с. Льотниче, Володимир-Волинського району, Волинської області.

Замовник ДПТ - Зимнівська сільська рада, розробник -  ТзОВ «Інститут земельних відносин та охорони навколишнього середовища». Детальним планом території кварталу житлової та громадської забудови в районі вулиці Шкартальна в с. Льотниче, Володимир-Волинського району, Волинської області запроектовано нові межі земельної ділянки площею 1,1997 га в тому числі 0,1120 га під забудову, 0,0200 га для твердого покриття пішохідних доріжок та 0,0566 га для озеленення.

Ознайомитись з ДПТ  можна у сільського голови Зимнівської сільської ради за адресою: с. Зимне, вул. Миру, 2 до 10 грудня 2020 року включно.

Пропозиції та зауваження можуть подавати тільки у письмовій формі громадяни, які проживають у селі Льотниче Зимнівської сільської ради, та юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких  розташовані  у цьому селі до 10 грудня 2020 року включно.

    09.11.2020          

Фото без опису                                      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь