Пройшли збори громадян Хмелівківського округу

Дата: 17.03.2021 20:51
Кількість переглядів: 2857

Cьогодні по населених пунктах Хмелівківського старостинського округу пройшли збори (сходи) громадян, проведені сільським головою В’ячеславом Католиком за участі старости округу, землевпорядника, юриста, поліцейського офіцера громади та місцевих депутатів. 

Особлива увага на зборах була приділена створенню громадських пасовищ на землях комунальної власності для забезпечення потреб громади у випасанні худоби та належному документальному оформленню земельної документації , присвоєнню земельним ділянкам кадастрових номерів, реєстрації прав громадян на їхні земельні ділянки, в тому числі і користувачами і спадкоємцями, з метою як недопущення втрати прав громадян на земельні ділянки, так і вчинення будь-яких подальших юридичних дій - відчуження, оренди, передачі у спадщину. 

Вкотре було наголошено на дотриманні правил благоустрою населених пунктів, громадського порядку та мірах відповідальності, що може бути застосована до порушників.

Окремі зауваження, що надходили від жителів, стосувались роботи комунального господарства в частині забезпечення безперебійного водопостачання, вчасної заміни ламп у світильниках, а також щодо медичного обслуговування – є бажання-потреба у наявності медичних працівників згідно щільнішого режиму роботи та відновлення виїздів лікарів – педіатрів та лікарів загальної практики сімейної медицини Березовичівської амбулаторії, з якими місцеві жителі укладали декларації.

Спільним питанням, що об’єднує всіх мешканців, є ремонт доріг – комунальних та місцевого значення, стан яких погіршився після зими. Оскільки, напередодні підрядною організацією було здійснено інспектування доріг місцевого значення, то відповідно у балансоутримувача наявна інформація про найбільш проблемні ділянки доріг. Що стосується комунальних доріг – то поступово здійснюватиметься грейдерування та підсипання доріг  після настання сприятливих погодніх умов.

Усі озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання, деякі – будуть направлені за належністю. Про результати вирішення питань, які потребують додаткового часу або фінансового ресурсу для виконання, місцеві жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь