Пройшли збори громадян Хобултівського старостинського округу

Дата: 25.03.2021 18:17
Кількість переглядів: 2454

Сьогодні по населених пунктах Хобултівського старостинського округу відбулися збори (сходи) громадян, проведені сільським головою Католиком В’ячеславом Артурович за участі старости Морозюк Оксани Миколаївни, землевпорядника Процюка Миколи Олексійовича, поліцейського офіцера громади Бабія Ореста Романовича та місцевих депутатів.

Найважливіше питання на зборах було про  створення громадських пасовищ на землях комунальної власності для забезпечення потреб громади у випасанні худоби та належному документальному оформленню земельної документації , а також присвоєнню земельним ділянкам кадастрових номерів та реєстрації права власності, з метою недопущення втрати земельної ділянки.

Поліцейський офіцер громади наголосив на дотриманні правил благоустрою населених пунктів, забороні спалення сухостою, вивезення сміття на неналежне місце призначення, посів маку на земельних ділянках та відповідальність що застосовується до правопорушників.

Старостою округу було надано інформацію про надання адміністративних послуг, вчинення нотаріальних дій, оформлення соціальних допомог та інше.

Від жителів були озвучені питання щодо ямкового ремонту доріг місцевого значення, встановлення дорожніх знаків щодо обмеження ваги вантажних автомобілів, створення притулку для бездомних собак, насадження садженців в населених пунктах для покращення екології довкілля та розміщення аптечного пункту в Березовичівській амбулаторії ЗПСМ.

Усі озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання, деякі – будуть направлені за належністю. Про результати вирішення питань, які потребують додаткового часу або фінансового ресурсу для виконання, місцеві жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь