Про утилізацію пестицидів

Дата: 10.08.2021 11:54
Кількість переглядів: 305

Охорона довкілля – одне з найголовніших завдань людства. На сьогоднішній день проблема забруднення навколишнього середовища набула глобального характеру у  розв’язанні якої беруть участь державні, суспільні, а також міжнародні організації.

ТОВ «HBK «УKPEKOПPOM» (далі за текстом — «Компанія») це підприємство, яке має в наявності уci необхідні ліцензії та дозволи та успішно здійснює надання послуг в сфері поводження з тарою з-під пестицидів.
Відтак, з цього моменту у фермерських господарств та інших сільськогосподарських виробників на території Зимнівської сільської ради, виникла можливість абсолютно безоплатно передавати на перероблення, знешкодження, видалення та утилізацію використаних пакувальних матеріалів i тари з-під пестицидів, залишки яких забруднюють ґрунти, повітря, водні ресурси, у тому числі підземні водоносні горизонти.

Така співпраця повністю узгоджується із приватно-правовими інтересами сільськогосподарських товаровиробників, які здійснюють свою діяльність на території Зимнівської сільської ради оскільки безоплатна передача тари з-під агрохімікатів Компанії дозволить уникнути численних порушень Закону України «Про захист рослин»  в частині запровадження належного обліку використаної тари з-під агрохімікатів, як наслідок, виключити притягнення товаровиробників до адміністративної відповідальності фітосанітарними інспекторами Держспоживслужби.
 Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь