Про збори громадян по населених пунктах Бубнівського старостинського округу.

Дата: 22.09.2021 15:26
Кількість переглядів: 3152

Вчора  по населених пунктах Бубнівського старостинського округу відбулися збори (сходи) громадян, проведені сільським головою Католиком В’ячеславом Артурович за участі старости Головенко Ольги Леонідівни, землевпорядника Онишкевича Миколи Володимировича та місцевих депутатів.

Найважливіше питання на зборах було про створення громадських пасовищ на землях комунальної власності для забезпечення потреб громади у випасанні худоби та належному документальному оформленню земельної документації , а також присвоєнню земельним ділянкам кадастрових номерів та реєстрації права власності, з метою недопущення втрати земельної ділянки.

Будо наголосино на дотриманні правил благоустрою населених пунктів, заключення договорів з Зимнівським ВУЖГ на вивіз сміття.

Старостою округу було надано інформацію про надання адміністративних послуг, вчинення нотаріальних дій, оформлення соціальних допомог та інше.

Усі озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання, деякі – будуть направлені за належністю. Про результати вирішення питань, які потребують додаткового часу або фінансового ресурсу для виконання, місцеві жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь