Оголошується конкурс на зайняття вакантної посади головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир – Волинського району Волинської області.

Дата: 28.10.2021 14:27
Кількість переглядів: 349

Правові підстави проведення конкурсу: Закон Україн «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 №2801-ХІІ (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України  від  27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення Зимнівської сільської ради від 30.09.2021 року № 12-1/5 Про створення комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир – Волинського району Волинської області, розпорядження №145 від 26.10.2021 року Про організацію та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир – Волинського району Волинської області.

Найменування закладу: Комунальне некомерційне підприємство «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир – Волинського району Волинської області (скорочена назва КНП «Зимнівський ЦПМД»).

Юридичне та фактичне місцезнаходження закладу: 44752, Волинська область, Володимир – Волинський район, с. Зимне, вул. Миру, 4.

Основні напрями діяльності підприємства: 86.21 Загальна медична практика. Статут Комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області затверджений Зимнівською сільською радою від 30 вересня 2021 року № 12-1/5.

(ознайомитися із Статутом можна за посиланням) 

ttps://rada.info/upload/users_files/04334815/63ef4fb483536cb8d8f55dabba8e5859.docx

Основною метою Підприємства є надання первинної медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, що  проживає на території Зимнівської сільської ради, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я.

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності Комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області на 2021-2022 роки складають:

  • кошти місцевого бюджету;
  • цільові кошти;
  • інші джерела, не заборонені чинним законодавством України.

 

Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту: Умови оплати праці визначаються відповідно до контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством. Типова форма контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, що діє в організаційно-правовій формі казенного або комунального некомерційного підприємства затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 року № 792, а також закріплена рішенням сільської ради №145 від 26.10.2021 року Про організацію та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир – Волинського району Волинської області.

За рішенням органу управління встановлюються надбавки та доплати у відповідності до чинного законодавства.

Дата початку приймання документів для участі у конкурсі: з 28 жовтня 2021 року.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: 18 листопада 2021 року включно.

Адреса приймання документів для участі в конкурсі: 44752, Волинська область, Володимир – Волинський район, с. Зимне, вул. Миру, 2.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: тел. (0242) 95-1-31, е-mаіl: zymnekadry@gmail.com (тема: Конкурс на посаду головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медичної допомоги» Зимнівської сільської ради Володимир – Волинського району Волинської області.

Документи для участі в конкурсі приймаються  в запечатаному вигляді  особисто або надсилаються поштою. 

Для участі в конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк документи:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява на участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства "Зимнівський центр первинної допомоги" Зимнівської сільської ради Володимир - Волинського району Волинської області, затвердженого розпорядженням Зимнівської сільської ради №145 від 26.10.2021 року (далі – Порядок);

 3)  резюме у довільній формі;

 4)  автобіографія;

 5) копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згода на обробку персональних даних згідно з додатком 2 Порядку;

7) конкурсна пропозиція обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідка МВС про відсутність судимості (чинна на дату розкриття пропозицій претендентів), термін дії — 30 к.д. з моменту видачі);

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ (чинні на дату розкриття пропозицій претендентів);

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з Додатком 3 Порядку;

11)  заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із Додатком 4 Порядку;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді! Вимоги до кандидата:

- громадянство України;

– вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адмінстрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки», або «Охорона здоров'я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров'я»;

– стаж роботи – не менше 3 років стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах;

– вільне володіння державною мовою, достатній рівень знань законодавства (Конституції України, законодавства України з охорони здоров’я, антикорупційного законодавства, інші законодавчі та нормативно-правові акти);

Повинен знати: Конституцію України, закони, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності закладу охорони здоров'я; податкове та екологічне законодавство; кадрові ресурси закладу охорони здоров'я; порядок розроблення і затвердження бізнес-планів, фінансових планів та програм виробничо-господарської діяльності; методику визначення потреби в лікарських засобах, медичних виробах, обладнанні; порядок укладення і виконання господарських та фінансових договорів, галузевих тарифних угод, колективних договорів та регулювання соціально-трудових відносин; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров’я; етику ділового спілкування та ведення переговорів; трудове законодавство, технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету; сучасні засоби комунікацій та зв'язку.

 

Засідання конкурсної комісії відбудеться 19 листопада 2021 року в два етапи. О 10 годині 19.11.2021 конкурсна комісія перевіряє документи, подані претендентами щодо відповідності установленим вимогам та приймає рішення про допуск претендентів до конкурсу або відхилення їх кандидатур. Об 11 годині 19.11.2021 конкурсна комісія заслуховує конкурсні пропозиції та проводить співбесіди з кандидатами для визначення переможця конкурсу на зайняття вакантної посади  директора комунального некомерційного підприємства «Зимнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зимнівської сільської ради Волинської області.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, з метою дотримання санітарно-гігієнічних умов присутні на засіданні члени конкурсної комісії та  учасники мають мати при собі документи про вакцинацію та засоби індивідуального захисту.     

Місце проведення конкурсу за адресою: 44752, Волинська область, Володимир – Волинський район, с. Зимне, вул. Миру, 2

                                                                                                                                             Конкурсна комісія

 

                                                                                                                       Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь