Сьогодні була перша зустріч за "круглим столом". Відвідали Хмелівківський старостинський округ

Дата: 29.06.2022 18:17
Кількість переглядів: 647

Сьогодні в населених пунктах Хмелівського старостинського округу було проведені перші, з запланованих, "круглі столи", на яких були присутні сільський голова В'ячеслав Католик, староста відповідного округу Тамара Волинець, провідний спеціаліст-землевпорядник Микола Процюк та місцеві депутати.

Миколою Олексійовичем було озвучено інформацію про сплату земельного податку та оформлення документів відповідно до законодавства на період воєнних дій, також дотримання правил благоустрою населених пунктів, вивезення сміття на неналежне місце призначення.

Старостою округу було надано інформацію про надання адміністративних послуг, вчинення нотаріальних дій, оформлення соціальних допомог, підписання договорів про вивезення сміття.

Усі озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання, деякі – будуть направлені за належністю. Найпоширенішими серед яких були - підсипання доріг, грейдерування, заміна електромережі, вивезення сміття, проблема з безпритульними собаками. Про результати вирішення питань, які потребують додаткового часу або фінансового ресурсу для виконання, місцеві жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів. А також відповідна інформація про виконання, буде розміщена на офіційних сторінках в соціальних мережах та сайті Зимнівської сільської ради.

В'ячеслав Артурович також зробив декілька оголошень, щодо крафтової продукції, залучення інвесторів та використання ними вільних приміщень у нашій громаді! Наголосив про те,що ми не маємо права здаватись і найголовніше "їсти один одного" в той час коли вся країна чекає від нас підтримки!

"Наша сила в єдності! Ми маємо надійно захищати тил наших Захисників, а не допомагати ворогу, сіючи розбрат серед ближніх своїх" - промовив сільський голова.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь