Початок проєкту «Нові ідеї для нових громад»

Дата: 17.09.2022 20:32
Кількість переглядів: 172

Друзі, в нас чудові новини!

Агенція регіонального розвитку Прибужжя cпільно з програмою Мріємо та діємо запускає проєкт «Нові ідеї для нових громад» для молоді та молоді з числа ВПО, які мешкають в шістьох громадах Волинської області.

Завдяки проєкту молоді ініціативні люди зможуть отримати знання, інструменти, менторську та фінансову підтримку, аби реалізувати в громаді у співпраці з місцевим самоврядування молодіжну соціальну ініціативу. Це унікальний досвід, який буде отриманий учасниками протягом кількох місяців реалізації проєкту «Нові ідеї для нових громад».

В рамках проєкту в шести громадах будуть проведені триденні інтеграційні табори за участі лідерів думок, реалізовано шість ініціатив за підтримки менторів, розроблено шість дорожніх карт для забезпечення механізмів участі молоді та молоді ВПО у прийнятті рішень на місцевому рівні.

Участь в проєкті можуть взяти представники молоді, юнаки та дівчата, жінки та чоловіки з шести громад Волині: Володимир-Волинської, Зимнівської, Ковельської, Нововолинської, Смідинської та Шацької, а також молодь, яка знайшла прихисток в цих громадах, тікаючи від війни.

Слідкуйте за нашою сторінкою для того, щоб не пропустити наступний допис для реєстрації у відборі на участь у проєкті. Участь зможуть взяти 30 представників та представниць від кожної громади. Всім бажаємо успіху)

Проєкт «Нові ідеї для нових громад» реалізовується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя у співпраці з програмою "Мріємо та діємо", що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом(БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціально ївідповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом(IRI) та Zinc Network.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь