19 вересня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради

Дата: 19.09.2022 14:01
Кількість переглядів: 179

19 вересня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто 15 питань порядку денного, з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на ІV квартал 2022 року; слухали про виконання заходів щодо підготовки господарського комплексу сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.
З блоку питань соціального захисту було заслухано та ухвалено Порядок тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб у приміщеннях комунальної власності Зимнівської громади; План заходів на виконання ремонтних робіт у закладах комунальної власності для ВПО; про склад та  діяльність опікунської ради при виконавчому комітеті сільської ради; а також про зміни до Програми соціального захисту населення  сільської ради щодо придбання предметів ритуальної належності  для поховання військовослужбовців, які брали участь у відбитті військової агресії російської федерації проти України. Також було підтримано рішення про надання статусу дитині, позбавленої батьківського піклування. 
Начальник відділу фінансів виконавчого комітету сільської ради зачитала зміни до бюджету громади та ознайомила керівників установ із лімітами в натуральній формі, неухильним дотриманням встановлених лімітів та недопущення понадлімітного споживання. 
Слухали начальника відділу ЦНАП щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці нашої громади Ользі Климюк.
Головний спеціаліст-юрисконсульт сільської ради ознайомила присутніх із оголошенням про передачу майна в оренду на аукціонах та запропонувала прийняти рішення для оприлюднення в електронній системі «Прозоро Продажі».
Заслухали сільського голову Католика В.А., який довів до відома членів виконкому норми списання паливо мастильних матеріалів для службового автомобіля ДФТГ, зміни до Комплексної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та до Програми розвитку надання первинної медичної допомоги, фінансової підтримки КП «Оваднівський центр первинної медичної допомоги».
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь