Гранти допомоги власникам малого бізнесу, які постраждали через війну в Україні

Дата: 22.09.2022 14:49
Кількість переглядів: 186

 

Для фінансової допомоги власникам малого бізнесу, які постраждали через війну в Україні, Міністерство економіки України запровадило гранти на порталі Дія. Для тих, хто має бізнес-ідею та задумується над тим, щоб розпочати власну справу або вже успішно провадить підприємницьку діяльність у липні стартувала нова послуга - мікрогранти від урядової програми «єРобота». Ця послуга дає можливість отримати фінансову допомогу та створити нові робочі місця.
Сьогодні 22 вересня  директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості  Наталія Уколова провела робочу зустріч з головою Зимненської сільської ради В’ячеславом Католиком, старостами шести старостинських округів,зацікавленими мешканцями громади.
У ході зустрічі директор  ознайомила учасників з можливостями отримання мікрогрантів для ведення бізнесу. Інформувала й про те, що потрібно зробити, які документи подати для отримання мікрогранту та як відбувається процедура відбору.
Проведення подібних заходів сприяє підвищенню рівня поінформованості мешканців громади щодо шляхів та можливостей започаткування та ведення бізнесу у сучасних умовах.
         Детальну інформацію щодо можливості отримання мікрогранту на розвиток власного бізнесу можна отримати за адресою : м.Володимир, Вул.Коперніка, 5, Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості, тел. 3-50-64

 

Фото без опису


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь