ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення

Дата: 03.10.2022 08:55
Кількість переглядів: 169

На виконання Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011, Постанови № 926 від 1 вересня 2021 року «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», Зимнівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальне планування території в ур. Мікроклімат біля с. Володимирівка, Володимирського району Волинської області для будівництва складу-магазину будівельних матеріалів» 
Замовник містобудівної документації: Зимнівська сільська рада.
Розробник містобудівної документації: ФОП Мазурок Роман Васильович
Підстава для розроблення: Рішення Зимнівської сільської ради № 24/7 «Про надання дозволу на розробку детального плану території» від 29.08.2022 року.
Основна мета розробки детального плану території: визначення планувальної організації та функціонального призначення просторової композиції параметрів  та параметрів забудови, а також ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції.
З текстовою частиною та його графічними матеріалами можна ознайомитись в Зимнівській сільській раді за адресою: 44752, Володимирський район, с. Зимне, вул. Миру, 2 та на офіційному веб-сайті Зимнівської сільської ради.
Пропозиції до проекту містобудівної документації: Пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.
Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.
Пропозиції подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.
Пропозиції та зауваження подаються у письмовій до 03 листопада 2022 року включно.
Громадські слухання відбудуться: 04 листопада 2022 року о 15 год. 00 хв. за адресою: Володимирський район, с. Зимне, вул. Миру, 2. 


03 жовтня 2022 року


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь