Про виїздний прийом у Бубнівському старостаті

Дата: 22.02.2023 17:20
Кількість переглядів: 584

Сьогодні сільський голова Католик В.А., разом із сімейним лікарем «Оваднівського ЦПМД» - Зимнівської амбулаторії Омельчук Р.В., старостою старостинського округу Головенко О.Л., адміністратором ЦНАП Оніщук І.О., головним спеціалістом - юрисконсультом Азаркевич Т.О. та землевпорядником Онишкевичем М.О. здійснили виїзний прийом громадян по населених пунктах Бубнівського  старостинського округу, а саме: с. Маркостав, с. Черчичі, с. Руснів та с. Бубнів.

Під час зустрічі, мешканцями сіл було піднято ряд важливих питань в частині: медицини – заключення декларацій та надання медичних послуг сімейними лікарями. Укладання договорів на вивіз побутових відходів з жителями населених пунктів та дотримання правил благоустрою. Недопущення скасування  автобусного рейсу в с. Маркостав та надання якісних транспортних послуг з перевезення в с. Руснів. Ремонт доріг, їх грейдерування,  підсипання та інші...
Не залишилось осторонь питання по  встановленню (відновленню) меж земельної ділянки сільського кладовища, а також піднімалося питання щодо створення громадського пасовища.

Також, з присутніми на зустрічі було проведено інформаційно роз’язнювальну роботу про недопущення порушення ПДР України щодо поведінки пішоходів в темну пору доби та проінформовано, що завдяки «Програмі EGAP мобільна валіза» члени громади мають можливість отримати послуги безпосередньо за місцем їх знаходження, особливо старенькі та хворі люди, які не можуть прийти до ЦНАПу. 

Працюємо далі….



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь