Запрошення на нетворкінгову зустріч

Дата: 26.04.2023 10:21
Кількість переглядів: 293

Волинський Інститут Права збирає на нетворкінгову зустріч «Соціальна інтеграція та адаптація внутрішньо переміщених осіб в громадах: що можемо робити разом?».

МЕТА: напрацювати короткотривалі заходи та пріоритетні завдання, які можна реалізовувати разом для інтеграції та адаптації ВПО, підвищення рівня комунікації та взаємодії влади, місцевих жителів та переселенців, підвищення рівня громадської залученості до вирішення проблем, які постають у громадах, а також для залучення ВПО і місцевих жителів до планування та реалізації завдань із розвитку громад.

КОЛИ: 5-6 травня 2023 року

ДЕ: Луцьк (деталі про місце проведення нетворкінгу отримають ті, чиї заявки будуть відібрані).

ХТО МОЖЕ ПОДАТИСЯ: представни інститутів громадянського суспільства (ІГС), представників влади та внутрішньо переміщені особи.

ЯК ПОТРАПИТИ: Потрібно заповнити цю форму https://bit.ly/3ApbsNb до 18:00 2 (другого) травня. Про результати відбору Вас сповістять уже наступного дня

БОНУСИ: В учасників буде можливість реалізувати власні ідеї завдяки конкурсу міні-грантів, про який ми розкажемо під час проведення зустрічі.

*ДОВІДКА: Нетворкінг відбудеться за підтримки українсько-німецької програми підтримки локальних ініціатив та створення мережі змінотворців для демократичних перетворень в Україні **Київський Діалог. Вона стартувала в 2005 році, як формат міжнародних конференцій із суспільних та політичних тем, а у 2014-му став сприяти розвитку громадських ініціатив у регіонах України.*



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь