ОГОЛОШЕННЯ про проведення громадських слухань

Дата: 04.09.2023 16:46
Кількість переглядів: 92

ОГОЛОШЕННЯ

Зимнівська сільська рада повідомляє про те, що 08 вересня 2023 року об 10.00 год відбудуться громадські обговорення щодо проекту містобудівної документації «Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею 0,50 га, що розташовані біля с. Володимирівка, Володимирського району, Волинської області для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу відповідно до державних будівельних норм, стандартів та правил.»

Замовник містобудівної документації: Зимнівська сільська рада.

Розробник містобудівної документації: ТзОВ «ГЕО-ЛЕНДС»

Підстава для розроблення: Рішення Зимнівської сільської ради від 26.07.2022 року № 23/5 «Про надання дозволу на розробку детального плану території».

Основна мета розробки детального плану території: визначення функціонального використання території, планувальної організації забудови та інженерного забезпечення території, при дотримання законодавства у сфері містобудування та архітектури, державних стандартів, норм і правил, затвердженої містобудівної документації.

З текстовою частиною та його графічними матеріалами можна ознайомитись в Зимнівській сільській раді за адресою: 44752, Володимирський район, с. Зимне, вул. Миру2 та на офіційному веб-сайті Зимнівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь