Сприяння зайнятості населення, ветеранів та військовослужбовців.

Дата: 23.01.2024 15:42
Кількість переглядів: 54

Фото без опису23 січня 2024 року відбулася робоча зустріч керівництва Володимир-Волинської філії Волинського ОЦЗ із генеральним директором  КП «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Тетяною Ващук. Під час зустрічі директор Наталія Уколова розповіла про програми сприяння зайнятості населення, зокрема такі як навчання, ваучери та грантова підтримка розвитку бізнесу. Цими програмами можуть скористатись ветерани та військовослужбовці, які проходять курс відновлення у відділенні фізичної реабілітації.

У ході розмови, був підписаний Меморандум про співпрацю, яким передбачено проведення інформаційно-консультаційних заходів із ветеранами і військовослужбовцями з вищезазначених питань та узгоджено план проведення таких зустрічей.

Користуючись нагодою, заступник директора Надія Веремчук розповіла про можливість навчання медичних працівників за ваучерами у  Тернопільському національному медичному університеті імені                                  І.Я. Горбачевського  згідно навчальних програм: «Організація охорони здоров’я», «Функціональна діагностика», а також за спеціалізацією «Фізична та психологічна реабілітація». За словами Тетяни Петрівни, зараз катастрофічно бракує фахівців з фізичної реабілітації, тому цей напрямок та можливість отримання зазначеної спеціалізації є досить актуальним.

На завершення зустрічі керівництво Володимир-Волинської філії Волинського ОЦЗ мало нагоду побувати у самому відділенні фізичної реабілітації та познайомитись із лікарями-реабілітологами.

Сподіваємось, що така співпраця буде плідною і корисною в першу чергу самим ветеранам та військовослужбовцям.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь