Вечірній дайджест: "Ми працюємо заради благополуччя громади і держави в цілому"

Дата: 20.06.2022 20:50
Кількість переглядів: 343

Наша громада сильна духом, як і увесь український народ. Жителі громади працюють за для підримки Збройних сил України, як і держави в цілому. А місцева влада має бути відкритою перед своїм народом! 

За останній час у нашій громаді відбулось багато подій і постійно проводиться планування заходів, що допоможуть наблизити ту довгоочіковану перемогу. Ми разом з вами збираємо кошти, плетемо сітки, готуємо смаколики, розказуємо правду - робимо все щоб перемогти ворога! Адже разом ми сила!

 - В першу чергу хочу відмітити наших працівників культури.

На минулому тижні завершився благодійний тур "З вірою у перемогу!", який налічував 7 концертів на території Зимнівської громади. Завдяки яким було зібрано 63 692, 00 грн. Всі кошти будуть перераховані на потреби наших військових, відповідно пропозиціям старостів нашої громади!

 - Зимнівська громада прийняла 680 ВПО

Станом на 20 червня частина з тих хто втратив домівки і немає куди повертатись, оселилися в приватних будинках, на території громади. Практично половина з загального числа, уже повернулися назад до своїх домівок.

Головне прохання від голови, до внутрішньо-переміщених осіб вести себе толерантно та уникати конфліктів між місцевим населенням. Ми не винні у цій війні, а тим більше не є причиною ваших втрат. Але ми готові вам допомогти!

 - У нашій громаді відкрили Притулок для осіб що постраждали від домашнього насильства

На сьогодні 5 громад підписали момерандум про співпрацю щодо допомоги у відповідному напрямку - це Павлівська, Локачинська, Затурцівська, Литовезька та Поромівська громади.

Більше про відповідний заклад https://zymnivska-gromada.gov.ua/news/1653995104/
Додаткову інформацію про те як отримати допомогу, коли зазнали домашнього насильства, можна тут: https://zymnivska-gromada.gov.ua/news/1654157647/

 - Комунальним господаврством було проведено ряд робіт, щодо покращення стану благоустрою громади

- Вивіз сміття з сіл Хобултова та Бубнів;
- Проведені ремонтні роботи каналізації с. Льотниче та інші

Нажаль є великі проблем з водопроводом у с. Льотниче, але ми шукаємо шляхи вирішення цієї проблеми.

 - У територіальному центрі новий керівник

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади Директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району. Новим керівником стала Шушняк Олена Михайлівна!

 - УЖЕ ВІДНОВИВ СВОЮ РОБОТУ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТРАТОР РЕЧОВИХ ПРАВ!

 - Ми працюємо над залученням підприємств, що тимчасово або на постійну основу переїжджають на захід України з районів, де ведуться активні бойові дії.

Закликаю жителів нашої громади допомогти у пошуках пустих будівель, або надати інформацію хто продає або здає в оренду  вільні приміщення

 - Звертаюсь до жителів що виготовляють крафтову продукцію

Якщо маєте можливість і бажання розширити своє виробництво, ми готові вам підшукати ринки збуту. Від нашої співпраці будуте в плюсі і Ви і Зимнівська громада.

Детальніше звертайтесь до старостатів або центральну садибу.

 - Також просимо підтримки від активних мешканців, які готові допомогти розвивати нашу громаду та покращувати життя у ній. Маєте ідеї - ми готові Вас вислухати! 

Громада - це ми з вами!

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь